Career

CAREER

We're always looking for driven colleagues with a technology interest and who likes a challenge. Is that you?

About us

We are a group of around 10 individuals with different backgrounds and experiences. We develop, manufacture, and sell wireless sensors for the professional market. Our customers are located all over the world and most of our production is exported abroad. We work towards different sizes of companies in a growing market which we feel is challenging and exciting.

Talented, new colleagues are always welcome to our team!

Available positions

You will work in a global organization which means you’ll have to communicate with our customers and your colleagues in Swedish and English both in speech and writing.

Mjukvaruutvecklare

Nu kan du som vill ha ett omväxlande och tekniskt utvecklande arbete söka rollen som Mjukvaruutvecklare hos oss! Vi erbjuder dig en mycket utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken.

Uppgifter

Som mjukvaruutvecklare hos oss har du ett omväxlande arbete, där din främsta uppgift är att utveckla mjukvara för våra olika sensorer. Du kommer att arbeta med olika projekt samtidigt som handlar om både underhåll och utveckling av såväl befintliga som nya produkters mjukvara. Då våra produkter ligger i framkant så är R&D en viktig del i processen vid design av nya produkter. Det innebär att det finns tid för R&D eller lite ”lekstuga” om man så vill.

Vi är än så länge ett mindre bolag, där arbetet också innefattar att du arbetar med support mot våra större kunder. Du har då kontakt med våra kunders utvecklingsavdelningar, vilket kräver en hög teknisk service/support.

Kvalifikationer

För att vi ska trivas tillsammans är det viktigt att du är en driven person med god initiativförmåga som har ett stort intresse för den senaste tekniken. Vi har en trevlig atmosfär och för oss är det viktigt att även du bidrar till teamet på det sociala planet. Hos oss får du stor frihet under ansvar och vi hoppas att du trivs med att se helheten och inte bara delarna.

Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör inom elektronik, datorteknik, datavetenskap eller teknisk fysik. Du kommer att arbeta som fullstack-utvecklare i Linux och mot våra sensorer, så har du kunskap i något av programmeringsspråken C, PHP, Python, Bash och JavaScript är det bra. Det viktigaste är att du främst har intresse för C-programmering. För den här rollen är det en fördel om du ha erfarenhet av utveckling mot inbyggda system. Då du kommer arbeta i ett globalt företag behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Har du även andra språkkunskaper, såsom tyska, franska eller spanska, är det meriterande. Oavsett bakgrund behöver du ha en stark vilja att lära dig nya saker och växa tillsammans med dina kollegor.

Om du tror att vi kan vara något för dig och din framtida karriär så vore det fantastiskt roligt om du löser denna kluriga gåta och skickar in svaret i din ansökan: Njk2ZTc0MjA2ZDYxNjk2ZTI4Mjk3YjBhMDk3NTY5NmU3NDM4NWY3NDIwNjE1Y
jVkM2Q3YjMwNzg0MjQxMmMzMDc4NDIzMzJjMzA3ODQxNDMyYzMwNzg0MT
M2MmMzMDc4NDE0MzJjMzA3ODQ0NDYyYzMwNzg0MTQzMmMzMDc4NDI0M
TJjMzA3ODQyMzEyYzMwNzg0MTQzMmMzMDc4NDIzNjJjMzA3ODQyMzEyYzMw
Nzg0MjM4MmMzMDc4NDQ0NjJjMzA3ODQxNDIyYzMwNzg0MjMwMmMzMDc4
NDIzMjJjMzA3ODQyMzAyYzMwNzg0MTQ0MmMzMDc4NDE0NDJjMzA3ODQyM
zAyYzMwNzg0MTM4N2QzYjBhMjA2NjZmNzIyODY5NmU3NDIwNjkzZDMwM2I2
OTNjNzM2OTdhNjU2ZjY2Mjg2MTI5MmY3MzY5N2E2NTZmNjYyODYxNWIzMDV
kMjkzYjY5MmIyYjI5MGEwOTcwNzI2OTZlNzQ2NjI4MjIyNTYzMjIyYzdlNjE1YjY5N
WQyOTNiMGE3ZDBh

Ingenjörsstudenter på deltid

Är du student med ett intresse för teknik? Då är ELSYS intresserade av dig!

Vilka är vi?

Vi på ELSYS är en grupp på cirka 10 personer med olika bakgrund och erfarenheter. Vi utvecklar, producerar och levererar trådlösa sensorer till kunder över hela världen. ELSYS är i dag en ledande leverantör av sensorer inom smarta fastigheter och till våra kunder hör flera av världens största företag inom området. För att möta marknadens efterfrågan och tillväxt behöver vi nu utöka vårt team med duktiga och driva studenter.

Vad gör vi under dagarna?

Hårdvaruutveckling
Mjukvaruutveckling
Webbutveckling
Apputveckling
Marknadsföring
Kundservice

Vem söker vi?

För att vi ska trivas tillsammans är det viktigt att du är en driven person med god initiativförmåga som har ett stort intresse för den senaste tekniken. Vi har en trevlig atmosfär och för oss är det viktigt att även du bidrar till teamet på det sociala planet.

Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör student inom elektronik, datorteknik, datavetenskap, informatik eller teknisk fysik.

Vi erbjuder:

Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semesterersättning och friskvårdsbidrag. Du kommer att arbeta på ett nyrenoverat kontor ett stenkast från Umeå Universitetet. Vi erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till anställning efter examen, samt möjlighet att skriva ditt examensarbete hos oss.

Tjänsten är på deltid och vi ser gärna att du jobbar 20%.

Hur söker du?

Skicka in din ansökan med CV och Personligt brev till jobb@elsys.se redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringen.
Recruitment is ongoing. Send your application, resumé and personal letter, to jobb@elsys.se.

We have a riddle for you...

N2IyMjZkNjE2OTZjNTQ2ZjIyM2EyMjZhNmY2MjYyNDA2NTZjNzM3OTczMmU3MzY1MjIyYzIyNjg2NTYxNjQ2NTcyMj
IzYTIyNDkyNzZkMjA3MzZkNjE3Mjc0MjIyYzIyNzM3NTYyNmE2NTYzNzQyMjNhMjI1OTZmNzU3MjIwNDM1NjIyN2Q=